KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
Overhandiging generatorsets op de open dag van het Davinci College
    Actueel - Bekijk meer nieuws    
   

Op vrijdag 17 november organiseert het Davinci College een open dag. Tijdens deze middag wordt niet alleen het Praktijk Opleidingscentrum in de Duurzaamheidsfabriek opengesteld, maar vindt ook de officiële overhandiging van twee generatorsets plaats, waarin KVT heeft gesponsord.

 

Onze technische installaties veranderen continue en vereisen steeds meer kennis. Met onze inzet hopen we meer van de dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven te laten zien en het onderwijs en bedrijfsleven beter op elkaar te laten aansluiten. Dit keer hebben wij gesponsord in de levering van twee generatorsets aan het Davinci College, ter ondersteuning van hun praktijk lessen. Zij hebben de eerste ervaringen nog voor de levering opgedaan. Samen met de docent en onze technici hebben zij de Factory Acceptance Test uitgevoerd, een officiële fabrieksafname. Bovendien hebben wij als afsluiting van de leerzame dag nog een extra sleutelmotor gedoneerd!

 

FG Wilson generatorset testen

 

Maar het echte feest moet nog beginnen, want de officiële overhandig zal 17 november zijn op de Open Dag van het Davinci College. Aansluitend op de overhandiging zal er een netwerkborrel plaatsvinden in het Belissimo café (ook op het leerpark). Wij nodigen u van harte uit om hier bij te zijn, open de uitnodiging middels onderstaande knop en meld u aan!

 

Open uitnodiging
 
Davinci logo

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Lichtmasten   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

 

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca