KVT
NL  |  EN 
   
    Productoverzicht     
Interview: Betrouwbaarheid noodstroominstallatie niet vanzelfsprekend
    Actueel - Bekijk meer nieuws    
   

 

Onderhoud_noodstroomAl hoopt u dat een noodstroominstallatie nooit hoeft te draaien, er is geen garantie dat deze in goede conditie blijft terwijl hij stilstaat. Door bijvoorbeeld ouderdom of vervuiling kunnen onderdelen van de noodstroominstallatie het toch laten afweten op het moment dat de installatie het juist moet doen. Onze Service Manager Mark Scheurwater ziet de groeiende risico's ook aan de kant van het energienet; terwijl het energiegebruik van bedrijven toeneemt wordt het net steeds instabieler. In de nieuwe editie van het vakblad Installatie & Bouw vertelt hij over hoe onderhoud aan noodstroominstallaties steeds belangrijker wordt.

 

Het onderhoud beperkt zich niet tot een simpele jaarlijkse controle en vanwege de groeiende noodzaak van een betrouwbare noodstroominstallatie groeit ook ons pakket aan diensten. Wij zorgen ervoor dat we alles in huis hebben om een noodstroomvoorziening in top conditie te houden. Met meer dan 2500 noodstroominstallaties in beheer kunnen wij naast het onderhoud aan het aggregaat zelf ook elektrotechnische inspecties, het brandstofmanagement en wettelijk verplichte keuringen en inspecties (SCIOS) voor rekening nemen. 

 

Benieuwd naar meer? Lees het volledige interview van Mark Scheurwater door het artikel te downloaden middels de knop hieronder.

 

Klik hier voor het interview

  


   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Lichtmasten   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

 

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca