KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
Bezoek van het Máximacollege
    Actueel - Bekijk meer nieuws    
   

Op woensdag de 4e oktober hebben wij weer een gemotiveerde en enthousiaste groep leerlingen van het Máximacollege mogen ontvangen! Elk jaar krijgen we het Máximacollege op bezoek, waarbij wij ons bedrijf volledig laten zien. De rondleiding heeft dan een speciale focus op veiligheid, omdat de leerlingen zich aan het voorbereiden zijn op hun VCA examen. Maar uiteraard belichten wij ook andere aspecten van het werken in een technisch bedrijf als het onze, en laten we zien wat bijvoorbeeld een dieselmonteur allemaal doet.

  Maximacollege

Máximacollege bij KVT

 

Alles kwam hierbij aan bod. Onze diversiteit aan producten en de daarbij benodigde technische expertise, maar ook de speciale machines en apparatuur waar mee wordt gewerkt. Ook hebben de leerlingen met eigen ogen kunnen zien dat het werken in een technische omgeving geen "vies werk" hoeft te zijn. Omdat veilig werken bij ons centraal staat, en we graag uitleggen waarom dat zo belangrijk is, zijn we het hele bedrijf doorgelopen en hebben we op alle verschillende werkplekken de veiligheidsrisico's, -middelen én richtlijnen besproken. En wat bleek? De leerlingen van het Máximacollege wisten allemaal precies waar ze allemaal op moesten letten! Prima gedaan!

 

Máximacollege bij KVT

 

Met regelmaat werken wij samen met scholen, bedrijven en onze brancheverenigingen om jongeren te enthousiasmeren voor werken in de techniek. Door middel van rondleidingen en gastcolleges hopen we te laten zien hoe interessant het technische vak kan zijn.  

 

 Bent u ook geïnteresseerd in een rondleiding door ons bedrijf? Wilt u kennis maken met onze producten of meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.  

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Lichtmasten   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

 

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca