actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Nieuwe naam voor Kemper en Van Twist

 
     
       
   
     
  Logo, huisstijl en naam aangepast  
     
       
            
    Met ingang van 26 april 2018 gaat Kemper en Van Twist Diesel B.V. door het leven als Koninklijke van Twist. Een kleine, maar noodzakelijke verandering. Lees over het hoe en waarom van deze naamswijziging.


Toevoeging 'diesel' dekt niet meer de lading


Een nieuwe naam voor Kemper en Van Twist Diesel B.V.! De oude naam paste namelijk niet meer bij ons. Vroeger heel passend voor onze bedrijfsactiviteiten, maar we leveren inmiddels veel meer dan dieselmotoren en aggregaten alleen. Wij zijn namelijk dé specialist in complete noodstroomoplossingen en we leveren tegenwoordig bijvoorbeeld ook UPS-systemen, hybride energiesystemen, gasmotoren, WKK-installaties, mobiele lichtmasten, zelfreinigende brandstoftanks en gyrostabilisatoren.

Ook hebben wij sinds 2013 het predicaat “Koninklijk” en de familie Kemper is al lang niet meer vertegenwoordigd in onze organisatie. Norbert van Twist staat als zesde generatie Van Twist aan het roer van ons familiebedrijf. Genoeg redenen om vanaf nu onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten onder de naam: “Koninklijke Van Twist”. Ook ons Belgisch dochterbedrijf Hunter N.V. heeft onlangs een naamswijziging ondergaan. Vanuit een nieuw pand is “Hunter en Van Twist” nu met naam en logo nog meer met ons verbonden.

Verandert er nog meer?


Kwaliteit, technische kennis en duurzaamheid. Dit waren al onze belangrijkste pijlers, daar verandert niets aan. Onze installaties blijven onder andere ziekenhuizen, datacentra en overheidsgebouwen van noodstroom voorzien. Onze motoren, generatoren en aanverwante producten blijven we leveren voor gebruik in uiteenlopende toepassingen. De services die wij bieden, is waarom u ons blijft zien als een partner.

Wat de toekomst brengt is natuurlijk onzeker. Dat de dieselmotor zal verdwijnen is wel zeker. Goed om te weten is dat we al bezig zijn met de alternatieven: energie uit zonlicht, opslag van energie en installaties die werken op restgassen om maar wat te noemen. En daar krijgen wij dan weer energie van!


Adres- en contactgegevens blijven gelijk


De komende periode wordt gebruikt om de nieuwe naamstelling door te voeren in onze organisatie. U zult dit aantreffen op al onze correspondentie, onze servicebussen en als u ons bezoekt in Dordrecht! Al onze overige gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen blijven gelijk.
 
  Koninklijke Van Twist    
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca