KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
FG Wilson Generatorsets
    Voor industrie en noodstroom toepassingen    
   

FG Wilson is wereldwijd marktleider als het gaat om het produceren van diesel en gas aangedreven generatoren. Dit met een productrange tot en met 2.500 kVA  generatoren, in  open of geluid gedempte uitvoering. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan voor het gewenste product. Heeft u nog vragen, dan kunt u via de knoppen rechts op de pagina uw vragen stellen of meer informatie aanvragen.

Via deze link kunt u de gehele productrange bekijken van FG Wilson.

Kemper en Van Twist: meer dan alleen generatoren
Naast deze kwalitatieve generatoren kunt u bij Kemper en Van Twist uiteraard ook terecht voor andere producten. Niet alleen dat, ook kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn met advies. Wilt u onze producten van dichtbij bekijken voor u ze koopt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Wij tonen u de specificaties van het product en leggen u ter plekke uit met welke producten u de beste keuze maakt voor uw toepassing.

Al 80 jaar expert
Al tachtig jaar werkt Kemper en Van Twist samen met de beste leveranciers, waardoor u altijd profiteert van optimale kwaliteit. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en een jarenlange ervaring, waardoor we u niet alleen bij het aanschaffen van een FG Wilson generator, maar ook bij andere kwesties uitstekend kunnen adviseren. Wanneer u bijvoorbeeld een dieselmotor nodig heeft, of twijfelt over welke gyrostabilisator u moet aanschaffen, hoeft u ons maar te bellen en wij denken met u mee.

 
FG Wilson generatoren
 
  Vragen? Bel mij!  
  Ton Schouwenburg  
  +31(0)78 - 632 66 41  

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Lichtmasten   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van de boegschroeven en hekschroeven? Dan kunt u gelijk een offerte aanvragen. Ook wanneer u andere vragen of opmerkingen heeft, staan wij graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij in staat om u tijdens het gehele proces van passend advies te voorzien.

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca