Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer 078 – 632 66 70
Actueel, Project

Een mooie opdracht!

Met regelmaat houden wij ons bezig met mooie opdrachten! Zo werden er vandaag de eerste 10 FG Wilson P110-3 generatorsets, voor een bestelling van in totaal 18 stuks bij ons afgeleverd. We zullen de sets in gedeeltes aan de klant gaan leveren. De eerste 8 stuks zullen deze week geleverd gaan worden bij de klant.

Extra leuk! De generatorsets zijn speciaal voor de klant in de kleuren oranje/grijs geproduceerd. Dat is weer eens wat anders dan de witte kleur die wij gewend zijn. Bedankt voor de mooie opdracht!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht!

Terug naar overzicht
Nieuws, Project

Altijd in bedrijf!

Bij een van onze klanten zijn wij momenteel bezig met het vervangen van het NSA besturingspaneel. Omdat tijdens de ombouw het vaste NSA niet in bedrijf is hebben we een tijdelijke NSA met besturing neergezet zodat de drinkwaterproductie ook tijdens een netuitval gegarandeerd is.

Lees meer
Actueel

Girlsday 2020

Wij vinden het heel jammer dat de Girlsday dit jaar niet door kon gaan, maar hopen volgend jaar weer een leuke groep meiden te mogen ontvangen!

Lees meer