Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Nieuws

Lichtmast Astrid Battery exclusief verkrijgbaar bij KVT!

Afgelopen week hebben onze accountmanagers Robbert de Groot en Martijn Terlouw onze lichtmasten fabrikant ItalTower bezocht. De reden van het bezoek was de exclusieve introductie van de accu lichtmast Astrid. Koninklijke Van Twist (KVT) mag als eerste leverancier in Europa deze lichtmast opnemen in het assortiment.

ItalTower is één van de eerste lichtmastfabrikanten die een lichtmast volledig op accu’s in productie heeft genomen. De officiële introductie van de accu lichtmasten zal plaatsvinden op de BAUMA in München van 7 t/m 14 april op de stand van ItalTower (stand A6.104).  Maar de lichtmast is nu al, als een van de eerste in Europa, te pre-orderen bij KVT.

Met de komst van deze lichtmast breiden wij ons assortiment verder uit met een ”groen optie”. De nieuwe lichtmast heeft hetzelfde design als de oorspronkelijke Astrid en is daarmee ook goedgekeurd voor de weg.

Een sneakpreview van de specificaties:

  • Tot 60 uur te gebruiken
  • In 12 uur tijd 100% opgeladen
  • Nieuwe dimbare ledlampen
  • Ruim 400x opladen zonder krachtverlies
  • Gel accu’s in plaats van lithium accu’s

Vanaf nu kan de accu lichtmast bij ons besteld worden! Wilt u alvast meer informatie over de lichtmast? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers: Robbert de Groot (078-632 66 43) of Martijn Terlouw (078-632 66 42). Meer weten over onze lichtmasten? Klik hier!  

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht