KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Werkplaats
    Revisies, reparaties en aanpassingen aan motoren en generatoren    
   

Kemper en Van Twist (KVT) heeft een uiterst moderne werkplaats voor de duurzame productie van dieselmotoren, gasmotoren en motorrevisie werkzaamheden. Onze goed opgeleide werkplaatstechnici reviseren, repareren en/of passen uw complete (noodstroom) installatie, volledig volgens fabrieksspecificaties aan. Ook de complete in- en uitbouw van uw dieselmotor of noodstroom aggregaat, inclusief uitlaatsysteem, brandstoftank installatie en besturingspaneel kunnen wij voor u uit handen nemen.

Duurzaamheid
Door onze duurzame manier van motorrevisie en reparatie van bestaande motoren en generatorsets spaart u niet alleen geld maar ook het milieu doordat er bijvoorbeeld minder onnodig grondstoffen worden gebruikt.

Kwaliteit 
De kwaliteit van de geleverde werkzaamheden wordt niet alleen geborgd door het opleidingsniveau van de medewerkers en de directe fabriekscontacten die Kemper en Van Twist heeft. De kwaliteit wordt ook geborgd door het feit dat Kemper en Van Twist ISO:9001 en ISO:14001 is gecertificeerd. Van alle metingen, zoals bijvoorbeeld vermogenstesten in onze motor testruimtes, worden door ons altijd verifieerbare rapportages gemaakt.

Onderstaande video is als schoolopdracht gemaakt door Cindy de Bruijn van het Da Vinci College uit Dordrecht en laat een goed beeld zien van onze activiteiten in de werkplaats.Aanpassen van industriële motoren en generatorsets 

Als importeur van Perkins dieselmotoren en FG Wilson generatorsets weten wij als geen ander dat geen enkele dieselmotor of generatorset hetzelfde is. Met de wetenschap dat onze motoren in meer dan 5.000 verschillende applicaties  worden toegepast, hebben we onze werkplaats zodanig georganiseerd dat elke Perkins motor of FG Wilson generatorset klantspecifiek kan worden afgeleverd. Of het nu gaat om een extra dynamo, een specifiek ontworpen motorframe/behuizing of een geautoriseerde aanpassing in de motorsoftware, onze moderne werkplaats zorgt voor een vakkundige aanpassing.

(Ver)plaatsen generatorsets / aanpassen op locatie 
Onze werkplaats kan ook het plaatsen, verplaatsen, uitbouwen of aanpassen van complete (noodstroom) generatorsets voor rekening nemen. Zo vernieuwen wij met regelmaat bestaande uitlaatsystemen, brandstof(tank) systemen of elektrotechnische besturingspanelen. Neem voor aanpassingen aan uw bestaande (nood) stroom installatie contact op via een van de buttons rechts bovenaan of via onze contactpagina.

Testruimte KVT

Beproeven van motoren
Onze werkplaats is uitgerust met een state of the art testfaciliteiten waar alle motoren (tot 500 Kw mechanisch) en generatorsets (tot 1400 Kw Electrisch) uitvoerig beproefd kunnen worden om volgens fabrieksspecificaties afgeleverd te worden. 

Specialties en constructiewerkzaamheden
In samenwerking met een groot aantal toonaangevende bedrijven leveren wij maatwerk oplossingen. In onze constructiewerkplaats worden technisch hoogstaande oplossingen ontwikkeld, duurzaam van aard en met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en technieken. Wij ondersteunen u van design tot inbedrijfstelling op locatie.

 
  Vragen? Bel mij!  
  Ian Lodge  
  +31(0)78 - 632 66 74  

   
         
         
    U kunt bij ons terecht voor o.a.:    
         
   
Home   Home   Home   Home  
                 
Onderhoud en service   Onderhoudscontracten   Keuringen en inspecties   Brandstofmanagement    
                 
                 
Home   Home   Home   Home    
                 
Revisie Ruilmotoren Besturingspanelen Garantie  
                 
                 
Home   Home   Home   Home  
                 
Product Support   Onderdelen   Trainingscentrum   Werkplaats    
                 
                 
   
         
       
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca