KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Besturingspanelen
    Complete engineering en bouw in eigen huis    
   

Kemper en Van Twist heeft een eigen afdeling voor panelenbouw. Als één van de weinige noodstroom leveranciers, verzorgt Kemper en Van Twist de complete engineering en (nieuw)bouw van een schakelpaneel in eigen huis. Wij kunnen uw schakelpanelen vervangen, wat nodig kan zijn wegens ouderdom of uitbreiding. Ook kan Kemper en Van Twist met haar afdeling panelenbouw uw bestaande schakelpanelen aanpassen aan de moderne eisen. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar in iedere situatie. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Panelenbouw op maat
Liggen uw wensen en eisen buiten de standaard van de fabrikant? Dan leveren wij uw besturingspaneel of schakelpaneel volledig op maat. 

Complexe schakelpanelen met meerdere generatoren, transformatoren, koppelschakelaars of afgaande groepen nodig? Deze specifieke opties behoren tot de expertises waarin Kemper en Van Twist jarenlange ervaring heeft. Hierbij zijn onderling parallelbedrijf en continue parallelbedrijf geen uitzonderingen. Synchronisatie, monitoren op afstand en vermogensregeling behoren onder andere tot de mogelijkheden van onze panelenbouw.

Accupanelen
Kemper en Van Twist heeft een accu omschakelpaneel ontwikkeld die voorziet de noodstroominstallatie van meerdere accu’s. Bij het weigeren van het eerste accupakket schakelt het paneel om van accupakket één naar het alternatieve accupakket. Lees er hier meer over.

Expertise in eigen beheer
Kemper en Van Twist heeft zijn kennis en expertise in noodstroom, continue vermogen en aandrijving in eigen beheer. Mede door de jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers van dieselmotoren en generatorsets kunnen wij dan ook één totaal product leveren. Voorbeelden van onze leveranciers zijn Perkins, FG Wilson (voor industriële toepassingen), Lombardini en Kohler (voor scheepsgeneratoren).

Het vertrouwen van Kemper en Van Twist
Door het leveren van kwaliteit verzorgen wij al jarenlang de panelenbouw voor vele tevreden klanten. Dit zorg ervoor dat het vertrouwen groeit en wij steeds meer bedrijven kunnen voorzien van de juiste diensten.

 


 
  Vragen? Bel mij!  
  Peter de Groot  
  +31(0)78 - 632 66 59  


   
         
         
    U kunt bij ons terecht voor o.a.:    
         
   
Home   Home   Home   Home  
                 
Onderhoud en service   Onderhoudscontracten   Keuringen en inspecties   Brandstofmanagement    
                 
                 
Home   Home   Home   Home    
                 
Revisie Ruilmotoren Besturingspanelen Garantie  
                 
                 
Home   Home   Home   Home  
                 
Product Support   Onderdelen   Trainingscentrum   Werkplaats    
                 
                 
   
         
       
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca