KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
Kwaliteit en certificaten
    Meer dan 175 jaar ervaring    
   

Met meer dan 175 jaar ervaring en als trotse eigenaar van het predicaat koninklijk kan gesteld worden dat KVT een duurzame onderneming is. Constante ontwikkeling en beheerste groei waarborgen onze continuïteit.

<

Koninklijk predicaat

<

VGM Checklist aannemers VCA**

<

ISO 9001:2008

<

MVO prestatieladder niveau 3

<

ISO 14001:2004

<

Certificaat Erkend Duurzaam

<

BOVAG

<

CO2-Footprint

<

KIWA

 

  Certificaten
   

Koninklijk predicaat
 


Koninklijk predicaat

Tijdens de viering van ons 175 jarig jubileum in 2013 heeft het toenmalig Koningin Beatrix behaagd Kemper en Van Twist te benoemen tot 'Koninklijk'. Een onderneming moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om dit predicaat te mogen dragen. Enkele daarvan zijn de mate van belangrijkheid in het vakgebied, een bestaan van meer dan 100 jaar en een aantoonbare stabiele goede financiële reputatie.

Productoverzicht


ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 certificering

Kemper en van Twist Diesel BV is gehouden aan het voeren en realiseren van een kwaliteitsbeleid overeenkomstig de regels en doelstellingen van de normen NEN-EN-ISO 9001:2008 en 14001:2004

Productoverzicht   Productoverzicht

 


ISO 9001:2008 en 14001:2004

   

Bovag

 


BOVAG

Kemper en Van Twist is aangesloten bij de BOVAG, de brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers. Het is een platform voor nieuws, voorlichting en informatie.

 

 

SCIOS

Koninklijke Kemper en Van Twist is SCIOS gecertificeerd en bevoegd tot het uitvoeren van de wettelijk verplichte keuringen en inspecties aan noodstroominstallaties (scope 4 van SCIOS). Dit betekent dat wij onze klanten de zekerheid kunnen bieden dat hun noodstroomtoepassing voldoet aan de eisen voor middelgrote stookinstallaties die sinds 1 januari 2016 zijn gewijzigd in het Activiteitenbesluit.

 

Productoverzicht

 


SCIOS logo

 


KIWA

De certificering 'Brandstoftankinstallaties' voor KIWA is een logische aanvulling op ons bestaande pakket van leveringen en diensten. De brandstoftank is immers een belangrijk onderdeel van de installaties die wij leveren en onderhouden. Door deze certificering zijn wij volkomen zelfstandig in staat om een totaalpakket van diensten met betrekking tot o.a. noodstroom te leveren.

Onze servicemonteurs zijn getraind om bovengrondse brandstoftankinstallaties te controleren. Dit kan gecombineerd worden met het onderhoud aan de noodstroominstallatie, wat ons een concurrerend voordeel oplevert. Ook bieden wij compleet nieuwe bovengrondse installaties aan, inclusief plaatsing.

Productoverzicht 

 


   

VGM Checklist Aannemers
 


VGM Checklist aannemers VCA**

Bij het voeren van haar algemeen ondernemingsbeleid richt Kemper en Van Twist mede haar beleid op de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, zowel in de werkplaats alsmede op werklocaties. Dit teneinde persoonlijk letsel dan wel schade aan de gezondheid te voorkomen. In relatie tot derden op de werkplek zullen gelijke normen worden aangehouden als voor het eigen personeel.

Productoverzicht

 


MVO prestatieladder niveau 3

In het dagelijkse beleid zijn voor Koninklijke Kemper en van Twist maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid vanzelfsprekende onderdelen. Wij voelen een verantwoordelijkheid om op een bewuste wijze met de sociale en natuurlijke omgeving om te gaan. Op onze website is een gedeelte ingericht waarbij u alles kunt lezen over ons MVO beleid. Bekijk het hier.

CO2 Footprint
Wij leveren grote inspanningen om onze Carbon Footprint zo klein mogelijk te laten zijn, en hebben systemen om onze belasting op het milieu continue te monitoren.

Productoverzicht   Productoverzicht  

 


   

 


Certificaat Erkend Duurzaam Plus

In 2013 werd Koninklijke Kemper en Van Twist als eerste revisiebedrijf in Nederland onderscheiden met het 'Erkend Duurzaam' kenmerk van de BOVAG. Dit wil zeggen dat onze bedrijfsprocessen op duurzame wijze zijn ingericht. Door de jaren heen is het certificaat telkens verlengd. Sinds 2017 zijn wij zelfs Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd!

Productoverzicht


 

   
         
         
    Meer over ons:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Missie en visie   Kwaliteit & certificaten   Algemene voorwaarden   Medewerkers   Vacatures en stages
                 
                 
   
         
       
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca