KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
Over Koninklijke Kemper en Van Twist
    Meer dan 175 jaar ervaring    
   

De historie van Koninklijke Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. Nu staan we vooral bekend als dé specialist in noodstroomaggregaten en diesel- en gasmotoren, maar het begon met een stalhouderij compleet met paard en wagen. PK’s zijn altijd het middelpunt binnen ons familiebedrijf geweest, waar inmiddels de 6e generatie aan het roer staat.

Met de aanstelling tot Perkins Engines distributeur in 1936 en door het FG Wilson generatorsets importeurschap werd de basis gelegd voor het huidige bedrijf. Na de fusie met Jachtwerf Kemper uit Schiedam ontstaat in 1948 Kemper en Van Twist. Hiermee wordt het productaanbod uitgebreid met diverse nautische applicaties.

   
         
         
    Meer over ons:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Missie en visie   Kwaliteit & certificaten   Algemene voorwaarden   Medewerkers   Vacatures en stages
                 
                 
   
         
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties.

Kwaliteit van onze producten en dienstverlening heeft altijd voorop gestaan, wat tot uiting komt in onze ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en VCA certificaten. Duurzame ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid staan hoog op de agenda. Zo zijn we MVO gecertificeerd en proberen wij samen met onze leveranciers de impact op de aarde te minimaliseren.

Met meer dan 175 jaar ervaring en als trotse eigenaar van het predicaat koninklijk kan gesteld worden dat KVT een duurzame onderneming is. Constante ontwikkeling en beheerste groei waarborgen onze continuïteit.

   
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca