KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Dieselmotoren van Perkins Marine
    Voorheen Perkins Sabre    
   

Met Perkins Marine (voorheen Perkins Sabre) leveren wij scheepsmotoren voor de plezier- en beroepsvaart. Vanaf 64 kW (87 Pk) tot en met 225 kW (300 pk). Perkins Marine heeft een range Perkins dieselmotoren die gekenmerkt worden door een grote cilinderinhoud waardoor het vermogen bij een laag toerental behaald wordt. Het hoogste koppel wordt ook bij een zeer laag toerental bereikt. Mede hierdoor heeft een Perkins diesel scheepsmotor een zeer lange levensduur en zijn ze zeer goed toepasbaar in zware waterverplaatsende schepen. Het aandrijven van hydrauliek is door deze kenmerken ook zeer goed toepasbaar. 

Naast diverse uitvoeringen voor toepassing als voortstuwingsmotor, is er ook een range Perkins diesel motoren voor het gebruik als generatorsetmotor. Tevens zijn er diverse “type approval” op deze motoren aanwezig, waardoor ook commerciële toepassingen mogelijk zijn.

Selectuur het gewenste type voor meer informatie:

 
Perkins Marine   Perkins Power Units
     
Scheepsdieselmotoren   Generatormotoren

 
Perkins
 
  Vragen? Bel mij!  
  Rob de Wijs  
  +31(0)78 - 632 66 11  

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Motorbediening   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

Kwalitatieve producten van Perkins
Perkins is, met de meer dan 75 jaar ervaring van het bedrijf, een vooruitstrevend ontwerper en producent van industriële dieselmotoren. Kemper en Van Twist laat u graag kennismaken met deze innovatieve en kwalitatieve producten. Daarom leveren wij een uitgebreide range Perkins dieselmotoren voor industriële toepassingen. De Perkins motoren worden, in een vermogensrange van 5 tot 2600 pk, ingezet voor onder andere powerpacks, pompsets, machinebouw en landbouw. Met het doorlopende ontwikkelingsprogramma is Perkins in staat het meest geavanceerde en complete aanbod gas- en dieselmotoren te leveren. Uw Perkins dieselmotor wordt bovendien ondersteund door een uitgebreid wereldwijd netwerk van meer dan vierduizend servicepunten.    
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca