KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Fuel Polishing Systemen van WASP
    Houdt uw systeem in topconditie    
   

Een traditionele filter bevindt zich tussen de brandstoftank en de motor en filtert alleen de brandstof die naar de motor gaat. De dieselbacterie kan zich in de tank dus ongehinderd blijven vermenigvuldigen. Gevolg is dat de brandstof die door het filter gaat steeds vuiler wordt. U zult uw brandstoffilter dan vaker moeten vervangen, maar het brandstofsysteem kan ook plotseling dichtslibben.

KVT biedt hiervoor dé oplossing in de vorm van het WASP brandstoffiltratie-systeem. Dit systeem wordt parallel aan de brandstofvoorraadtank geplaatst. Het “Fuel Polishing Systeem” reinigt automatisch de brandstof en scheidt ongebonden water, gebonden water, sediment en microbiologische vervuiling zoals de dieselbacterie. De brandstof is zo vrij van vervuiling, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt en de standtijd wordt verlengd. Tevens bieden we de mogelijkheid om met onze mobiele WASP installatie bij u langs te komen. 

Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met onderhoud aan uw installatie. Zo hoeft u geen eigen systeem aan te schaffen maar profiteert u toch van schone brandstof.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan
Bent u benieuwd naar de kosten van een brandstoffiltratiesysteem? Dan kunt u gelijk een offerte aanvragen. Ook wanneer u andere vragen of opmerkingen heeft, staan wij graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij in staat om u tijdens het gehele proces van passend advies te voorzien.

  WASP Brandstoffiltratie

WASP

   
         
         
    U kunt bij ons terecht voor o.a.:    
         
   
Home   Home   Home   Home  
                 
Onderhoud en service   Onderhoudscontracten   Keuringen en inspecties   Brandstofmanagement    
                 
                 
Home   Home   Home   Home    
                 
Revisie Ruilmotoren Besturingspanelen Garantie  
                 
                 
Home   Home   Home   Home  
                 
Product Support   Onderdelen   Trainingscentrum   Werkplaats    
                 
                 
   
         
       
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca