KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Boegschroeven en hekschroeven
    Eenvoudig manoeuvreren door het water    
   

De boegschroeven en hekschroeven van Max Power maken het manoeuvreren van uw schip een stuk gemakkelijker. Het feit dat havens steeds vaker overvol zijn en dat de weersomstandigheden slechts tot op zekere hoogte te voorspellen zijn, zorgt ervoor dat de noodzaak van dit soort producten toeneemt. Het is daarom ook essentieel dat u voor de juiste boegschroef en hekschroef kiest. Zo kunt u optimaal genieten van uw jacht.

Dealers   Producten

 

De Max Power boegschroef en hekschroef
Een Max Power boegschroef is ontworpen met het oog op betere prestaties, duurzaamheid en een eenvoudige montage. Hetzelfde geldt uiteraard voor de Max Power hekschroef. Max Power heeft al jarenlang ervaring met het toepassen van composiet in de elektrische boegschroef en de hydraulische boegschroef. De range van Max Power omvat zowel tunnelboegschroeven als een aantal series met intrekbare boegschroeven. Deze hebben een stuwkracht van 35 tot maximaal 600 kgf. Om elektrolyse te voorkomen is de toepassing van het composiet materiaal in vele gevallen een ‘must’. Met name in aluminium jachten wordt bij het staartstuk en de propeller het composiet toegepast in plaats van brons. Boeg- en hekschroeven van Max Power zijn zeer eenvoudig te bedienen en vergen bovendien een minimale mate van onderhoud.

 
 
  Vragen? Bel mij!  
  Rob de Wijs  
  +31(0)78 - 632 66 11  

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Motorbediening   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van de boegschroeven en hekschroeven? Dan kunt u gelijk een offerte aanvragen. Ook wanneer u andere vragen of opmerkingen heeft, staan wij graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij in staat om u tijdens het gehele proces van passend advies te voorzien.

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca